Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stor Spil Dansk Fællessang for børn d 2. nov kl 9.30

2. november 2017 kl 9:30 - 10:30

Gratis

SPIL DANSK, Musikfolæggerne, Københavns Musiklærerforening og Bjarne List Nissen vil gerne invitere jer alle til at komme og fejre Spil Dansk på Rådhuspladsen torsdag d 2. november kl 9.30 ( for 0.-6.klasse )

Vi har hyret 5 topprofessionelle musikere fra bl.a DRs Big Band og Bjarne List Nissen til at lave ca 50 minutters koncert fuld af fællessang og bevægelse, så I kan holde varmen. Der vil være masser af dans. Disco, hiphop og afrikansk. Gode ideer til de 45 minutters daglige bevægelse på skolen.

Vi synger Hør den lille stær, Under stjernerne på himlen, Flower power tøj. Derudover Så’n er det, Nu vågner Savannen som I måske kender Skolernes Sangdag. Og selvfølgelig også en masse svedig hiphop. Musikerne trykkerden af sammen med børnene. Man kan møde op og danse og lege med eller øve sig til fingerspidserne hjemmefra. Det bestemmer man selv. Kom med en klasse, en årgang eller en hel skole.

Skriv en mail til musikerbjarne@gmail.com Skriv gerne hvor mange I kommer, hvilken skole I kommer fra og klassetrin. Så sender vi tekster til sangene og links så I kan høre dem I ikke kender. Man kan også få videoer med dansetrin 🙂 Tag gerne din årgang, dine børn, kollegaer, og venner med til dansk musiks festdag. Del gerne begivenheden med andre. Det er et åbent og gratis arrangement. En flot morgensamling for alle børn i København og omengn. Vi håber på at slå rekord i år og samle mindst 3000 børn. Så hjælp og del gerne nyheden med alle I kender.
Vi glæder os til at se jer
Spil Dansk Kbh, Københavns Musiklærerforening og Bjarne List Nissen

PS. Lyt evt til Bjarnes musik på www.bjarnelistnissen.blogspot.com

Arrangementet er levendegjort at SPIL DANSK og Musikforlæggerne med støtte fra KODA’s Kulturelle Midler

Detaljer

Dato:
2. november 2017
Tidspunkt:
9:30 - 10:30
Pris:
Gratis

Arrangør

Københavns Musiklærerforening
Telefon
26251564
E-mail
kbhmusik@gmail.com

Sted

Rådhuspladsen København
Rådhuspladsen
København, 1599 Danmark
+ Google Maps