Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stefan Pasborg

31. oktober 2017 kl 20:00 - 22:00

Pasborg startede med trommerne allerede i en alder af tre år, da han fik sit første trommesæt. Den glade giver var ikke mr. hvem-som-helst, men den kendte danske trommeslager Alex Riel. Han blev også Pasborgs første underviser, og siden da har han udviklet sig til at være en særdeles personlig musiker på den europæiske jazzscene.

Gennem de sidste 10 år, har Pasborg manisfesteret sig som en af de mest succesfulde danske instrumentalister, har optrådt mere end 1.000 koncerter over det meste af verden – i 40 forskellige lande, på 5 kontinenter – og har udgivet utallige væsentlige udgivelser. Og, derudover har han været en stærk og visionær initiativtager, der blandt meget andet har givet os både orkesteret Ibrahim Electric og pladeselskabet ILK Music.

Har man interesseret sig bare lidt for, hvad der har rørt sig i cirklerne udenfor dansk mainstream-musik de seneste 10 år, vil man uden tvivl ogsåpået tidspunkt have stiftet bekendtskab med Stefan Pasborgs evigt opfindsomme trommespil. Pasborg er i sandhed et kraftcentrum, ikke bare på grund af den musikalske nerve og rytmesans han lægger for dagen bag trommerne, men også i kraft af sin konstante evne til at udvikle sig og sparke det ene spændende projekt efter det andet i gang.

Detaljer

Dato:
31. oktober 2017
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside