Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk: Sangskriver-workshop fra KODA

5. november 2019 kl 8:30 - 12:30

Workshoppen varer 4 timers og varetages af en professionel sangskriver, der laver en sang med eleverne. Sangskriveren vil også fortælle om musikkens værdi, ophavsrettigheder og hvordan en musikers økonomi kan se ud. Arrangementet er lukket.

Den digitale udvikling har betydet, at de fleste unge altid har et enormt musikkatalog lige ved hånden, hvilket kan gøre det svært for dem at få en fornemmelse af det arbejde, der ligger bag en sang. Derfor er formålet med ‘Sangskriver-workshop fra KODA’, at eleverne opnår større forståelse for det store arbejde, der ligger bag den musik, de lytter til samtidig med, at de har det sjovt og får hænderne helt ned i det kreative arbejde.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer.

Detaljer

Dato:
5. november 2019
Tidspunkt:
8:30 - 12:30
Begivenhed Kategori:

Andet

Er arrangementet offentligt?
Ikke offentligt
Vælg kommune
Randers Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
Sangskriver-workshop fra Koda