Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk: Messing efter lukketid med Marinehjemmeværnets Musikkorps

29. oktober 2019 kl 19:00 - 20:00

Gratis

To af byens store messingorkestre spiller aftenkoncert på Randers Bibliotek i anledning af Spil Dansk-ugen. Tirsdag står det lokale Marinehjemmeværns Musikkorps på scenen.

Hvis man holder af god musik udsat for messingblæsere, er der god grund til at møde op til koncert i udlånet på Hovedbiblioteket i Stemannsgade denne aften. Her spiller Marinehjemmeværnets Musikkorps nemlig koncert i udlånet under ledelse af dirigent Arne Jespersen, som til dagligt spiller trompet i Prinsens Musikkorps.
Aftenens orkester, som er 70 år, er Danmarks ældste, stadig eksisterende Hjemmeværnsorkester og har base på den gamle kasserne i Randers. Det er gratis at komme ind til koncerten, og ingen tilmelding er nødvendig.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer

Detaljer

Dato:
29. oktober 2019
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Randers Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Randers Bibliotek
Stemannsgade 2
Randers C, 8900 Danmark
+ Google Maps
Phone
87106800
Se Sted hjemmeside