Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk! Med Den Kongelige Livgardes Musikkorps

2. november 2018 kl 19:30 - 22:00

Gratis

Spil Dansk!

Koncert i Lillerødhallerne fredag den 2. november kl 19.30

Den Kongelige Livgardes Musikkorps fejrer ”Spil Dansk Ugen 2018” med en koncert hvor den danske musik får lov til at være i højsædet. Den alsidige og populære sopran Kiki Brandt er solist, og Bjørn Sagstad dirigerer.

Uge 44 er udnævnt til årets Spil Dansk Uge, og det kan Livgardens Musikkorps naturligvis ikke forbigå i tavshed, især ikke fordi den danske musik i forvejen er kernen i musikkorpsets repertoire.

Vores måske mest betydelige komponist, Carl Nielsen, er på programmet med ouverturen fra operaen ”Maskarade”. Det er et værk som kræver et orkester med stor virtuositet og temperament, og musikkorpset har brugt den ved flere store kongelige begivenheder. En anden komponist der er meget spillet ved det danske hof er H.C. Lumbye, og her kan man blandt andet høre hans Koncert Polka, med solister fra musikkorpset.

Kiki Brandt vil tage sig af de populære sange fra nyere tid: Tommy Seebachs ”Under Stjernerne, Kaj Normann Andersens ”Musens Sang” og måske et nyere hit fra Melodi Grand Prix.

Dette er kun et lille udpluk af aftenens program, der også vil indeholde gode danske marcher, flere solister og mulighed for at synge med.

Der er gratis adgang

Detaljer

Dato:
2. november 2018
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Lillerødhallerne
Banevang 7
Allerød, 3450
+ Google Maps

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Allerød Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --