Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk: Lydkunst Skattejagt – Havndal Børneby

31. oktober 2019 kl 8:00 - 14:00

Peter Jørgensen kommer til Havndal Børneby med workshoppen “Lydkunst Skattejagt”. Eleverne vil i fællesskab i løbet af workshopdagen skabe et samlet musikalsk værk, “Vores Dag”. Samlet og i mindre grupper skabes “konkret musik” med udgangspunkt i elevernes eget liv, hverdag, erindringer og sansninger. Arrangementet er lukket.

Peter Jørgensens musik befinder sig i grænselandet mellem elektroakustik, ambient og minimalisme. Han arbejder typisk med skiftende klassiske kammerbesætninger og solister, og en markant brug af reallydsoptagelser i sin musik.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer.

Detaljer

Dato:
31. oktober 2019
Tidspunkt:
8:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Randers

Andet

Er arrangementet offentligt?
Ikke offentligt
Vælg kommune
Randers Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
Lydkunst Skattejagt

Sted

Havndal Børneby
Søringen 3
Havndal, 8970 Havndal Danmark
+ Google Maps
Phone
89154300
Se Sted hjemmeside