Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk koncert med Duo 413 – Vordingborg Fri Fagskole

4. november 2021 kl 19:30 - 22:00

Fri éntre

Med kærlighed og respekt for originalversionerne fortolker Duo 413 kendte numre fra det folkekære Giro 413 og dansktop repertoire, men kigger også forbi Højskolesangbogen. Sangene pakkes ud af deres oprindelige produktioner og arrangementer og præsenteres i et vedkommende udtryk med vægt på duoens sublime to-stemmige sang.

Som sangere er det netop evnen til at lytte til sin makker, ”blende” og få vokalharmonierne til at fremstå som én enhed, der kendetegner Duo 413’s tætte vokaludtryk. I løbet af koncerten får Trine Marott og Søren Koch også hver især mulighed for at skinne igennem i personlige fortolkninger fra det kendte repertoire. Disse serveres i Søren Kochs nedtonede akustiske guitar arrangementer, men oftest tilsat Trine Marotts kompetencer på så forskellige instrumenter som klarinet, harmonika, percussion og sågar kazoo. Publikum bliver ikke glemt og inviteres også med ind i koncerten i flere fællessange.

I Duo 413’s indpakning går Gitte Hænnings ”Jeg snakker med mig selv” eller Otto Brandenburgs ”To Lys På Et Bord” fint i hak med Ludvig Holstein, Carl Nielsen og Kai Normann Andersens viser. For duoen handler det mere om den enkelte sangs kvaliteter end dens genremæssige ophav og kulturelle prestige.

Trine Marott (vocal, perc og diverse) er også sangerinde og primusmotor i børne-koncertbandet Spandango. Hun er korleder, har fungeret som sangkonsulent for Sangens Hus og har igennem hele karrieren været optaget af formidling af musik til alle aldre.

Søren Koch (vocal, guitar) er endvidere sanger, guitarist og sangskriver i The Beatophonics og bassist i engelske The Zombies. Har spillet med en række større danske navne som f.eks. Tim Christensen, Michael Falch, Marie Frank, Poul Krebs og Peter Belli.

Link til video med Duo 413: https://www.youtube.com/watch?v=MrehB7Bs9B0

Detaljer

Dato:
4. november 2021
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Pris:
Fri éntre
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Vordingborg Fri Fagskole
Violvej 3A
Vordingborg, 4760
+ Google Maps
Phone
55360636
Se Sted hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Vordingborg Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --