Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk: Klezmer Duo – familiekoncert på Værket

28. oktober 2019 kl 14:00 - 15:00

Koncert for skolebørn og deres familier i “rigtige” koncertomgivelser – nærmere bestemt på Værket. Tanken er, at skolebørnene besøger nye omgivelser, hvor musikken opleves med rigtig scene/lys/lyd. Arrangementet er lukket.

Klezmerduo regnes blandt landets førende fortolkere af den traditionelle jødiske festmusik –klezmer. Fængende musik med rødder i Østeuropa, som rummer længsel og smerte og samtidig insisterer på håbet, glæden og festen. Gennem mere end 30 år har duoen fordybet sig i klezmermusikkens stemningsfulde og livsbekræftende univers, som de formidler med humor og smittende spilleglæde for både børn og voksne.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer.

Detaljer

Dato:
28. oktober 2019
Tidspunkt:
14:00 - 15:00

Arrangører

Værket
Spil Dansk
Randers

Andet

Er arrangementet offentligt?
Ikke offentligt
Vælg kommune
Randers Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
LMS-Familiekoncert

Sted

Værket
Sven Dalsgaards Plads 1
Randers C, 8900 Danmark
+ Google Maps
Phone
89135110
Se Sted hjemmeside