Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk: En Sang For Menneskerettighederne

30. oktober 2019 kl 16:00 - 18:00

Gratis

Weal Kotani fra Amnesty Internationalvil i samarbejde med professionel sangskriver Dalia Faitelson facilitere en dialog om menneskerettighederne, deres baggrund og betydning, og skrive en sang inspireret af deltagernes egne ord og betragtninger.

Dalia Faitelson skriver: Jeg er komponist, bandleder og musiker – med 11 soloalbums bag mig. Min sidste albumudgivelse er fra april 2018. Jeg har 4 nomineringer til Danish Music Awards for bedste album i kategorien Jazz og World. Modtog priserne ”The Danish Jazz Grammy 2000″, samt ”Årets Danske Komponist 2005″ af DJBFA. Jeg har stor erfaring ved koncertopførelser i hele verden.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer.

Detaljer

Dato:
30. oktober 2019
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangører

Underværket
Randers

Sted

Underværket
Steenmandsgade 9 C
8900 Randers C,
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside