Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk: Brødregade giver genlyd

28. oktober 2019 kl 10:00 - 3. november 2019 kl 16:00

Hvis du bevæger dig gennem Brødregade fra mandag den 28. oktober til søndag den 3. november, vil der være danske toner i luften omkring dig. I anledning af Spil Dansk-ugen bliver Randers Cityforenings højttaleranlæg i gågaden nemlig taget i brug med henblik på at sætte fokus på al den kvalitetsmusik der kommer fra danske kunstnere, sangskrivere og producere.

I løbet af ugen vil man både kunne høre lyden af nutiden, men også indspilninger, der har både år og årtier på bagen. Ønsket er at skabe glæde ved at præsentere fodgængerne i Brødregade for god hjemlig musik og samtidig minde om, hvor rigt et musikliv, vi har herhjemme.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer.

Detaljer

Start:
28. oktober 2019 kl 10:00
Slut:
3. november 2019 kl 16:00

Sted

Brødregade
Brødregade
Randers C, 8900
+ Google Maps