Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skoleelever sætter lyd på frihed med hjælp fra Multikunstner og Rytmeekspert

10. november 2021 kl 13:00 - 16:00

Henrik Andersen – Music Spoken Here

Sted: Faxe Musikskole, afd Haslev, Præstevænget 23, 4690 Haslev

Tid: Onsdag 10. november 2021, Kl. 13.00-16.00

Lukket arrangement

 

Nordskovskolens musikvalghold skaber deres egen lyd af frihed med hjælp fra multikunstner og rytmeekspert Henrik Andersen

 

Hvad er frihed for skolebørn i år 2021? Under nedlukningen af samfundet har alle danske skolebørn oplevet, hvad det vil sige at være ufri, at være hjemsendt uden vished for fremtiden.

Dette er temaet for denne workshop, hvor klassen guides af en professionel komponist i at skabe deres egen “lyd” af frihedsfølelse.

Gennem en række legende kompositionsøvelser vil komponisten rammesætte skolebørnenes musikalske skaben, så de oplever friheden ved at skabe deres egen lyd – og hermed udtrykke deres oplevelser af hjemsendelsen.

 

Om Henrik Andersen:

Musik er “soulfood” og det handler i den forbindelse om at “spise” varieret

18 udgivelser med egen musik – heraf 2 i indien på EMI (med bl.a Ravi Shankars musikere) i et hav af forskellige stilarter. Den røde tråd er den gode melodi, den stærke rytmik og det altid overraskende moment. Henrik Andersen er en af verdens mest googlede eksperter indenfor avanceret rytmik “Konnakol” – og har udgivet lærebøger og 3 instruktionsvideoer i Konnakol.  Få musikere behersker så mange stilarter som Henrik Andersen – for at citere Jennifer Batten ( Michael Jackson guitarist i 10 år) “There is too much talent in that guy” og Trilok Gurtu “He´s got the groove, this guy got it!!!”. Henrik Andersen er umulig at sætte i bås som kunstner, det skinner igennem at han har en dyb kærlighed til indisk musik men han har f.eks også komponeret en 45 min guitarkoncert som han selv opførte med Moskva Filharmonikerne i 2018 – anmelderne skrev bl.a. i den forbindelse : he performed something dawn, a thirsty flight, similar to the old legends!!!

Herhjemme er Andersen mest kendt for sit sit fusionsorkester MUSIC SPOKEN HERE, og har turneret og indspillet med bl.a Outlandish og Natasja

                                       

 

Detaljer

Dato:
10. november 2021
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Faxe Musikskole
Telefon
5620 3820
E-mail
thede@faxekommune.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Faxe Musikskole, afd Haslev
Præstevænget 23
Haslev, 4690
+ Google Maps
Telefon
5620 3820
Se Sted hjemmeside