Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SCHNEIDERMANN & RAMHEDE

31. oktober 2020 kl 20:00 - 22:00

kr.180

MERE ELLER MINDRE JAZZ: Niklas Schneidermann og Anders Ramhede behøver som medlemmer af Magtens Korridorer næppe nærmere præsentation. Ved siden af deres i dén grad fortsatte virke i Magtens Korridorer, kommer de til Assens med et helt nydannet band for at præsentere, fortolke og fremføre det bedste af det kendteste jazz med et strejf af rock – og omvendt!

Anders Ramhede er jo i dén grad kendt som hårdtslående og knivskarp trommeslager i Magtens Korridorer! Men vi kan afsløre, at han kommer fra jazzen og har endda gået til det – omme i USA i gamle dage. Nu vender han tilbage til jazz-rødderne.

Med sig har han Niklas Schneidermann omme fra arbejdet i Magtens Korridorer. Udover det alle ved, har Niklas også som solo-artist og sanger udgivet to albums, hhv. “Runaway” i 2016 og “Udansk//Nudansk I//II” i 2018 med ca. 50 efterfølgende koncerter rundt i hele landet.

Naturligvis leveret med et glimt i øjet og serveret med en kølig pilsner, samt almindelig pral og historier fra de varmere lande.

I jazzens anledning har de allieret sig med verdenseliten i form af pianisten Jesper Hertz og kontrabassisten Søren Lund, som begge er “rigtige” musikere.

Ensemblet har netop spillet debutkoncert på jazzklubben Holms i Middelfart, hvor den unge sangerinde Monika Miftaraj velsignede såvel orkester som publikum med sin smukke, klare stemme og sine præcise og velafmålte fraseringer.

Billet: Kr. 180 / Unge u. 25 kr. 90

Detaljer

Dato:
31. oktober 2020
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.180
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tobaksgaarden
Telefon
64712031
E-mail
post@tobaksgaarden.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Tobaksgaarden
Tobaksgådern 7
Assens, 5610 Danmark
+ Google Maps
Telefon
64712031
Se Sted hjemmeside