Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sangskriveraften på Café Chic // DMF Hjørring

31. oktober 2019 kl 20:00 - 23:00

Gratis
Går du og brænder inde med en masse af dine egne sange? Så skal du komme til sangskriveraften på Café Chic arrangeret af DMF Hjørring, hvor der vil være mulighed for at spille dine egne sange foran et levende publikum. Hvis du vil spille en af dine sange, kan du tage fat i sangskriveraftenens vært Ole Albrechtsen i løbet af aftenen.
Aftenens program vil også byde på indslag fra tre spændende sangskrivere:
 
// Line Gade //
 
Line Gade’s musikalske univers bjergtager publikum og inddrager dem i et nærværende, melodisk og groovy univers. Line har skrevet musik i 15 år, og har i denne tid været vidt omkring. Line startede som sangskriver og artist i eget navn, hvor hun blandt andet udgav EP’en Somehow I Surrendered i 2017. Hun skriver dog også både salmer, højskolesange og i øjeblikket er hun på kontrakt hos publishing selskabet Sling, hvor Cutfather er medejer, og herigennem rejser hun verden rundt, for at skrive sange for og med andre i den mere kommercielle musikverden. Line arbejder også på et duo projekt med sin partner Sebastian Igens, og denne aften vil blive et indblik i nogle af disse genrer, men også med et smugkig ind i fremtiden.
 
// Mikkel Mayur //
 
Jeg er en 21 årig fyr, der spiller western/folk/singer/songwriter og skriver mine egne sange på dansk og engelsk. Nogle af sangteksterne er inspireret af cowboys, der rider dagen lang og prærien tynd i håb om at finde kærlighed. Andre af teksterne er inspireret af pirater, der sejler på de syv have, men trods guld og sølv ikke kan finde glæde i hjertet.
 
// Ronny Caspersen //
 
Ronny er en erfaren sangskriver fra Hjørring området, som i mange år selv har skrevet sine egne sange. I løbet af aftenen vil der også være mulighed for at få en snak med Ronny, hvor han vil dele ud af tips og tricks til sangskrivning og give feedback på ens sange
 
Aftenen er støttet af Hjørring Kommunes arrangementspulje

Detaljer

Dato:
31. oktober 2019
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

DMF Hjørring

Sted

Café Chic Oldschool
Jernbanegade 3
Hjørring, 9800
+ Google Maps
Telefon
22 67 72 55
Se Sted hjemmeside