Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ROXY JULES & Darling Don’t Dance

2. november 2017 kl 20:00 - 23:59

kr.60

Nordic Music Society inviterer til Label Night på Spillestedet Stengade i anledning af Spil Dansk Dagen den 2. november .

Aftenen byder på dansk noise rock i verdensklasse, når de to bands ROXY JULES og Darling Don’t Dance indtager scenen. Ud over at dele passion for støjende rockguitarer og smukke underliggende melodier, er der yderligere den fællesnævner at begge har kvindelige frontfigurer. De to bands har vidt forskellige udtryk, men begge byder ind med nye nødvendige kontraster på den danske rockscene.

Første band går på kl. 21.00, og der vil være DJ både før, under og efter koncerterne.

Arrangementet er støttet af foreningen Musikforlæggerne.

ROXY JULES leverer melodiøs og industriel støjrock som både er støvet, insisterende og beskidt, men samtidig også smukt, skrøbeligt og porøst. Med hårdtslående elektroniske beats og den støjende guitar, inviterer ROXY JULES dig ind i et tungt og til tider filmisk univers.

Hun udgav i 2016 sit tredje album ”Roxy Jules III” som blandt andet fik 5/6 stjerner i GAFFA, samt blev udnævnt som ét af årets bedste albums ifølge bloggen GFR. Albummet er lavet i samarbejde med producer og musiker Valentin Kruse, som også udgør den anden halvdel, når ROXY JULES spiller live.

Facebook: https://www.facebook.com/ROXYJULESMUSIC

Darling Don’t Dance
Siden begyndelsen i 2007, har støjrockerne fra Darling Don’t Dance spillet et væld af koncerter i både ind- og udland. Bandet har én EP- og to albumudgivelser i bagagen. Darling Don’t Dance er hverken bange for at dyrke dissonante støjflader eller fremhæve den gode melodi, og musikken bringer hurtigt tankerne hen på bands som Sonic Youth og The Breeders.

Deres seneste album ‘Pediophobia’, der udkom i april i år, har fået en række rigtigt gode anmeldelser – Soundvenue kvitterede eksempelvis med 5/6 stjerner.

Facebook: https://www.facebook.com/darlingdontdancedk

Detaljer

Dato:
2. november 2017
Tidspunkt:
20:00 - 23:59
Pris:
kr.60

Sted

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, 2200 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside