Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Requiem

28. oktober 2020 kl 19:30 - 22:30

kr.25 – kr.150

Sct. Mortens Kirke, Vester Kirkestræde 7, Randers C

Randes Kammerorkester og Sct. Pauls Cantori opfører Bo Gunges Requiem for kor, orkester og to vokalsolister. David Riddell dirigerer, og som solosangere medvirker Berit Barfred Christensen og William Pedersen..

 

Det handler om livet og døden, når Randers Kammerorkester og Sct. Pauls Cantori opfører Bo Gunges Requiem for kor og orkester med Berit Barfred Christensen og William Pedersen som vokalsolister. David Riddell dirigerer.

 

Gennem århundreder har komponister fortolket den katolske dødsmesse, for intet menneske lever et liv uden bevidstheden om, at det også har en afslutning. Gunge opfatter denne bevidsthed som indgangen til et større nærvær, en åbning for nye tanker og som muligheden for en sjælelig rørelse og intensitet. Oprindelige latinske tekster sammen med udvalgte passager fra Biblen på dansk optræder i en musikalsk stil inspireret af både Bach og popmusik.

 

Fra sit udgangspunkt i det flade marsklandskab omkring Ribe har Bo Gunge været huskomponist hos Sønderjyllands Symfoniorkester, og han har samarbejdet med bl.a. DR SymfoniOrkestret, Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester.

 

Der er gratis adgang for medlemmer af Randers Philharmoniske Selskab. Medlemsbillet kan afhentes i Værkets billetsalg mod forevisning af gyldigt medlemskort.

 

PROGRAM:

 

Bo Gunge: Requiem

Detaljer

Dato:
28. oktober 2020
Tidspunkt:
19:30 - 22:30
Pris:
kr.25 – kr.150
Begivenhed Kategori:

Sted

Sct Mortens kirke
Vester Kirkestræde 7
Randers, 8900
+ Google Maps
Telefon
86422921
Se Sted hjemmeside