Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Popkorn Nordic 2023 Kvartfinale på Loppen

5. november 2023 kl 19:00 - 23:30

kr.85

Søndag d. 5. november står intet fem talentfulde acts klar til at overbevise både publikum og jury om, at de er Sjællands bedste live-act, når de indtager Loppens lavtloftede scene i kampen om en plads i semifinalen i talentprojektet, Popkorn Nordic.

MILLER er et projekt skabt af Emil Koch Kronil i et forsøg på at genfinde sig selv som artist efter flere år som hiphop- og pop-producer. Da han originalt kommer af pop-punk, grunge og alternativ rock, viste trangen til rock sig igen at spire.

Denne trang til distortede guitarer, kombineret med evnerne han havde tillært sig som producer, skabte for Emil en helt ny stil; dansksproget alternativ rock med fokus på nytænkende, og moderne produktioner.

BLÅØJET tager sine lyttere alvorligt, hvis lytterne ellers tillader det. Med tekster og musik, der er rundet af skandinavisk lyst og spænder fra snerrende og aggressiv til storladen og længselsfuld, omfavner Blåøjet sit publikum med intens poprock og insisterende lyrik.

Live er Blåøjet indlevede, umiddelbare og hårdtslående, og bandet møder og spejler i høj grad publikums energi.

LIBRÆ er et kunstprojekt skabt af sanger, sangskriver og komponist, Therese Harris Buus Nielsen. Therese har en baggrund som klassisk sanger og dette skinner også igennem i musikken, der – som væsenet LIBRÆ – er en fusion af elementer, som på overfladen kan virke modstridende, men båret af en æterisk vokal i et inddragende tekstunivers, med fede synthklange og pulserende rytmer.

144HZ er et poppet indie-rock band, der giver et nyt pust til den velkendte indie-scene. Bandet byder på fantasi og leg i højt tempo, både i deres tekst- og lydunivers.

Med medrivende melodier og R&B-inspirerede grooves, formidler BOEL det knuste hjertes tanker med en blændende og nærværende vokal i det elektroakustiske pop-univers. Den 22-årige singer/songwriter og producer, Lukas Boel giver dig til et brag af et show, der byder op til både dans og en skulder at græde på.

Popkorn Nordic er et talentprojekt med fokus på at udvikle de sjællandske og skånske musikalske talenter og give dem forståelse og netværk på tværs af landegrænser. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching fra den danske og svenske musikbranche undervejs. De acts som når længst får mest læring, som skræddersyes til netop dem.

Detaljer

Dato:
5. november 2023
Tidspunkt:
19:00 - 23:30
Pris:
kr.85
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Hjemmeside:
https://loppen.dk/kalender/popkorn-nordic-2023

Arrangør

Loppen
Telefon
32578422
E-mail
loppen@loppen.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Københavns Kommune
Fremhævede arrangementer i regionerne
Region Hovedstaden

Sted

Loppen
Sydområdet 4B, 1.
København K, 1440 Danmark
+ Google Maps
Telefon
32578422
Se Sted hjemmeside