Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pernille Rosendahl

3. november 2018 kl 20:00 - 22:00

kr.260

Pernille Rosendahl hylder tid & rum, når hun til efteråret drager på kirketour.

Koncerten i Roskilde Domkirke blev hurtigt udsolgt, og vi er rigtig glade for at kunne præsentere endnu en unik intimkoncert med Pernille Rosendahl, denne gang i Hellig Kors Kirke i Jyllinge.

Dørene åbner kl. 19.00

Pris i døren: 260 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)

Koncerten er siddende i Hellig Kors Kirke, Agerskellet 10, 4040 Jyllinge.

Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Dette både ses og høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed. Pernilles metier er at ramme lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst, og med sit nærvær lukker hun publikum ind, og tager dem med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers. Et univers nogle af landets smukkeste kirker vil danne ramme om, når Pernille til efteråret giver en række unikke intimkoncerter, hvor hun vil fremføre sit solomateriale samt nyfortolkninger af klassikere fra både Swan Lee og The Storm.

Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet ’Enter’, har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum ’Dark Bird’. Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer. Dette særegne musikalske univers kommer til sin ret, når Pernille til efteråret spiller en række intimkoncerter, som udtryksfulde kirkerum skal danne ramme om.

Føles ventetiden lang? Imens du ser frem til Pernilles kirketour i efteråret, kan du glæde dig ved, at der er nye udgivelser på vej fra den sofistikerede sangerinde. Glæd dig til et 2018 i Pernille Rosendahls tegn.

Detaljer

Dato:
3. november 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.260
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Gimle
Phone
46371982
Email
mail@gimle.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Roskilde Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Hellig Kors Kirke
Agerskellet 10
Jyllinge, 4040
+ Google Maps