Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oak Now Willow

4. november 2022 kl 20:00 - 22:00

kr.100
Midt i efterårets vilde blæst og rusk, vil vi gerne inviterer jer alle til en dejlig og stemningsfuld efterårskoncert d. 4. november på Havmøllen!
På Havmøllen er det en vigtig værdi at støtte op om og passe på det nære – den natur vi har omkring os, nære møder mellem mennesker og også danske og lokale kunstnere. Derfor er vi glade for, at vi i år er en del af den landsdækkende Spil Dansk Uge i uge 44.
Som en del af Spil Dansk ugen, har vi denne aften inviteret det danske band Oak Now Willow. Forsangeren Katrine Hald er ikke bare dansk, men fra lokalområdet omkring Feldballe. Oak Now Willow har en, ærlig organisk lyd uden filter, med sange der filosoferer og rumsterer med følelser, natur og magien i det mellem-menneskelige.
PROGRAM:
kl. 19.00: Baren åbner. Vi byder på læskende drikke i form af øl, vin, naturvin, frugtvin og sodavand, og selvfølgelig også lækker kaffe.
Kl. 20.00: Koncert med Oak Now Willow
OM BANDET OAK NOW WILLOW
Oak Now Willow er et alias for sangskriver og musiker Katrine Hald og hendes band. Musikken er håndspillet og levende 70’er singer/songwriting, som er både legende og stemningsmættet. Sangene har et nutidigt slægtskab med kunstnere som Aldous Harding, This is the Kit og Jessica Pratt. De tre erfarne musikere som står bag Katrine kan også ses spille med Sorten Muld, Mikael K, Marie Frank, Nive & The Deer Children, Isobel Campbell, Desoto Causus, Giant Sand, Michael Falch m.fl.
Release til streaming af debut-pladen Rescue Kit sker umiddelbart før koncerten på Havmøllen. Vinyl vil kunne bestilles for de tålmodige, ligesom bandet også sælger genbrugstøj med påtegnet logo for bandet.
Katrine Hald: Vokal/guitar/Rhodes
Nikolaj Heyman: Guitar/kor
Peter Dombernowsky: Trommer/percussion
Johs Hejl: Bas/kor
Lyt her til optagelser til det kommende album: https://linktr.ee/OakNowWillow
Vi glæder os til at se jer til en hyggelig, lysende aften i de mørke efterårsdage!
Arrangementet er støttet af Syddjurs Kommune

Detaljer

Dato:
4. november 2022
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.100
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Havmøllen
Telefon
93 60 08 40
E-mail
mail@havmollen.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Havmøllen
Havmøllevej 12
Ebeltoft, 8400 Danmark
+ Google Maps
Telefon
93 60 08 40
Se Sted hjemmeside