Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nye Fædrelandssange med Joachim Knop & Nikolaj Bentzon

30. oktober 2019 kl 16:00 - 19:00

Gratis

Bag projektets navn “ Nye Fædrelandssange med Joachim Knop & Nikolaj Bentzon: Et Musikalsk Foredrag” befinder sig et nærværende og personligt foredrag, der også byder på live-musik. De to garvede herrer med lange karrierer inden for film, scenekunst, jazz, opera, orkesterledelse, komposition m.v. vil dykke ned i den danske sangskat, som er noget af den mest vedkommende og danske, vi har.

Sammen med to af vores mest skattede sang- og musikmusketerer, Joachim Knop og Nikolaj Bentzon, kommer tilhøreren på rundrejse i den danske sangskats mange forgreninger. I koncertprogrammet slutter de nye Bentzon-sange sig til vores mest skattede nationalhymner som ”Danmark, nu blunder den lyse nat”, ”I sne står urt og busk i skjul”, ”Nu falmer skoven trindt om land”, ”Den danske sang er en ung blond pige” m.v. Bentzons genrefornyelse inkluderer en cyklus om årstiderne med titler som ”Danske Vinter”, ”Solen Strejfer” og ”Nytårsnat”.

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen på Richter, som præsenteres i samarbejde med Telefonfabrikken, Gladsaxe Musik- og Billedskole, Gladsaxe Bibliotekerne og UniG.

Detaljer

Dato:
30. oktober 2019
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Richter
Telefon
23 39 86 14
E-mail
info@richter-gladsaxe.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Richter
Søborg, Gladsaxe Danmark + Google Maps