Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NIKOLAJ OG PILOTERNE

4. november 2022 kl 20:30 - 22:30

kr.220

Med den karakteristiske rå stemme som det absolutte midtpunkt, og en guitarkuffert fyldt med iørefaldende sange om kærligheden, glæderne og de udfordringer livet byder på, har Nikolaj og Piloterne igennem årene altid berørt mange hjerter.

Stemmen, sangene og et fantastisk energifyldt sceneshow, har lige fra begyndelsen været med til at skabe et ry, om et vitalt live band som sparker røv med poetisk råstyrke. Nikolaj og Piloterne kommer med en blanding af nye og gamle velkendte hits.

Om Nikolaj og Piloterne

Nikolaj og Piloterne har siden debutalbummet “Piloter” fra 1989 – som høstede en Danish Music Award – forkælet nationen med iørefaldende og energiske pop/rock sange.

Store hits som “Du er min”, “Engel”, “Ridder af kærligheden”, “Kommer nok hjem” og “Jeg har det fint”, “Du står stadig der” har fået masser af airplay og har dannet rammen om rigtig mange koncerter over en periode på mere end 30 år.

Nikolaj Christensen, som også har indspillet film med Oscarvindende Gabriel Axel fremstår nu modnet både som menneske og som en skabende kunstner. Og hvis man kradser en smule i overfladen, vil man blive rigt belønnet, da man vil opdage hvor hudløs ærlig, han er som sangskriver. Det kan man forvisse sig om, hvis man er så heldig, at have læst hans biografi “PILOT”, hvor han råt og usødet fortæller om sit liv og alt det, der ligger til grund for hans sange.

Detaljer

Dato:
4. november 2022
Tidspunkt:
20:30 - 22:30
Pris:
kr.220
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Tobaksgaarden
Phone
64712031
Email
post@tobaksgaarden.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Assens Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Tobaksgaarden
Tobaksgården 7
Assens, 5610
+ Google Maps
Phone
64712031
Se Sted hjemmeside