Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Neoklassiske koncerter på Thorvaldsens Museum

6. november 2022 kl 11:00 - 13:00

kr.100

I anledningen af ’Spil Dansk’ ugen kan du få en helt særlig oplevelse i museets smukke forhal, når vi i samarbejde med pladeselskabet ExoPAC Recordings inviterer til stemningsfuld morgenkoncert med LOUISE SCHRØDER og LUCAS FORCH. Kom og få en helt ekstraordinær oplevelse og udvid dine musikalske rammer i et for mange helt nyt musikalsk univers. Læn dig tilbage i vores sækkestole og nyd en drømmende formiddag med neoklassisk musik blandt Thorvaldsens smukke nyklassicistiske skulpturer! Vi byder på kaffe og en Bloody Mary under koncerten.

LOUISE SCHRØDER

Louise Schrøder er en ung talentfuld pianist og komponist, som udgav sin debut EP ’I Smult Vande’ i foråret.
Med afsæt i klaveret fører hun lytteren ind i grænselandet mellem klassisk og rytmisk musik, og hun henter inspirationen fra både tidlig og nyere klassisk, jazz såvel som ambient musik. Kompositionerne byder på et meditativt melodisk univers og under den tilsyneladende rolige overflade, sker der konstante forandringer i såvel harmonier som rytmik. Til koncerten på Thorvaldsens Museum opføres såvel udgivet som helt ny musik og i samme trio format – klaver, kontrabas og cello – som hun indspillede sin EP med.
Se mere:
Louise Schrøder | Facebook
www.instagram.com/louise_schroeder_/

LUCAS FORCH

Den danske komponist og pianist Lucas Forch udgav sit debutalbum ‘Beginnings’ i 2021, som fik en overvældende respons. Hans tankefulde og melodiske solo-klaverstykker har fået mere end 25 millioner afspilninger på Spotify, såvel som hjemlige P2 også har haft fokus på hans musik. Hans neoklassiske kompositioner er kendetegnet ved at være yderst melodiske og åndfulde og han fremfører sine sange med stor indlevelse. Lucas opfører sange fra debutalbummet såvel som han får selskab af klarinettist Christian Holm-Svendsen, der bl.a. har optrådt med DR Big Band. De to opfører sange fra Lucas kommende album ’Solen Slukket’, der er skrevet til klaver og klarinet, og som udgives i december 2022.

Se mere.
https://facebook.com/lucasforch
www.instagram.com/lucas_forch/

 

Detaljer

Dato:
6. november 2022
Tidspunkt:
11:00 - 13:00
Pris:
kr.100
Begivenhed Kategori:

Sted

Thorvaldsens Museum
Bertel Thorvaldsens Plads 2
København K, 1213
+ Google Maps
Phone
21 68 75 68
Se Sted hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Københavns Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --