Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MUVE præsenterer Spil Dansk aften på Krudttønden

31. oktober 2019 kl 18:00 - 23:59

Gratis

MUVE præsenterer et program med nye danske bands og solister på Krudttønden i anledningen af Spil Dansk ugen. Kom og oplev en masse god ny dansk musik – og vær’ med til at fejre mangfoldigheden på den danske musikscene.

Dørene åbner kl. 17.45 og der er gratis entré.

Program
kl. 18.00 Mego
Mere info senere

kl. 18.50 Sune Munch-Petersen
Sune synger sange på dansk. Han skriver sange om at være menneske. Sangene handler tit om nogen, der er fanget i noget… som de ikke kan slippe ud af

kl. 19.40 AEX
AEX is melodic, melancholic and supremely danceable electro with deep roots in both traditional synth-pop and in the darker, more ambient parts of electronic music.

kl. 20.30 IsKrystal
IsKrystal er et dansk-islandsk band, der kombinerer skønhed med støj i deres atmosfæriske og drømmende bud på alternativ nordisk rockmusik.

kl. 21.20 Corporate Sluts
Corporate Sluts. Vi er vreden og afmagten i den evige power-akkord. Vi sidder i midten af de store spørgsmål. Vi dyrker diversiteten og skriver og udtrykker os om alt fra politikerlede og misforstået racisme-debat over italienske bilers skrøbelighed til hjertesorg.

kl. 22.10 Bernt & De Bedste Intentioner
Bernt & De Bedste Intentioner spiller sange om verdens snarlige undergang, døden, dumme svin, cloud services og sex. Højt. Genremæssigt flyder det hele rundt mellem syre, postpunk, folk og gammeldags rock. Sangene er på dansk og kombinerer sproglig ekvilibrisme med kynisk mørkesyn uden nogensinde at miste grebet om bollerne eller glimtet i øjet.

Live er Bernt & De Bedste Intentioner et studie i nøje afmålt (van)vid, musikalsk præcision og nådesløs pågåenhed. Der er stadig folk i live, der kan fortælle om det, men de må nok ikke for deres psykiater.

kl. 23.30 The Flaming Crew
Danish rock and indieband formed in 2016 by singer and composer Flemming C.

Detaljer

Dato:
31. oktober 2019
Tidspunkt:
18:00 - 23:59
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Arrangør

muve
E-mail
post@muve.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

krudttønden
Serridslevvej 2
2100, Ø Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside