Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mirja Klippel / Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole

30. oktober 2019 kl 20:00 - 21:00

Den finske sangskriver Mirja Klippel udgav i 2016 debut EP’en ’Lift Your Lion’, hvilket førte til en pris som Årets Sangskriver ved Danish Music Awards. I 2018 kom så fuldlængde-albummet ’River of Silver’, som har taget anmelderne med storm.

Nu er hun i gang med sin nye EP ’Slow Coming Alive’, som udkommer i august 2020.

Mirja Klippel gør sig indenfor minimalistiske og poetiske sange, der bæres frem af et dæmpet og nærværende udtryk. Et lydbillede, der omfavner lytteren med lige dele styrke og skrøbelighed, hvor fortællinger med afsæt i det nære og personlige trækker linjer, ikke bare til den omliggende verdens sociale uretfærdighed og snærende bånd, men også til håbet om en bedre fremtid. Den varme, jordnære lyd af Klippels stemme og spanske guitar mødes af en sprød kontrast i Alex Jønssons elektriske guitar og falset.

Duoen har de seneste år turnéret intensivt i ind- og udland, og optrådt i alt fra stuer i Polen, over kunstmuséer i Rusland og trækirker i Finland, til etablerede festivaler i bl.a. Grønland og Tyskland. I sensommeren 2020 udkommer den næste EP ‘Slow Coming Alive’, efterfulgt af en større turné, der – udover Danmark – bl.a. bringer dem til Tyskland, Polen og Rusland.

Detaljer

Dato:
30. oktober 2019
Tidspunkt:
20:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

vardeegnens gymnasieforberedende Efterskole
Danmark + Google Maps