Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mirja Klippel / Tønder

2. november 2018 kl 20:00 - 22:00

PRISBELØNNET FINSK SINGER-SONGWRITER
– giver koncert på Hagge´s Musik Pub

Mirja Klippel har støt opbygget sig et navn på den internationale sangskriverscene. Med en EP og en Danish Music Award Folk i kategorien Årets Sangskriver (2016) bag sig, er hun nu klar med sit første fuldlængde album, River of Silver, som hun tager med under armen til Spil Dansk Ugen.

Sangskriveren Mirja Klippel gør sig indenfor melodiøse og poetiske sange, der bæres frem af et dæmpet og nærværende udtryk. Musikken sættes i scene af hendes insisterende vokal og akustiske guitar, som understøttes og bakkes op af hendes faste musikalske samarbejdspartner, Alex Jønssons vokal og elektriske guitar. Og live er musikken en helt særlig og intim oplevelse, hvor man løftes og fanges ind af de atmosfæriske lydbilleder og dragende sange.

Med River of Silver har Mirja Klippel skabt et album, der med udspring i det nære og personlige trækker linjer, ikke bare til den omliggende verdens sociale uretfærdighed og snærende bånd, men også til håbet om en bedre fremtid. Som hun selv siger: ”Jeg skriver sange for at få verden til at give mening. Om mennesker, deres følelser og handlinger… og konsekvenser. Min egen historie og fremtid.”

Mirja Klippel har de seneste år turneret intensivt i ind- og udland, og optrådt i alt fra stuer i Østjylland, til trækirker i Finland og etablerede festivaller i bl.a. Grønland. I 2019 tager hun på en større turné, der – udover Danmark – bl.a. bringer hende til Tyskland, Finland og Rusland.

“Jeg er begyndt af forvente mig intet mindre end det ypperste fra de to og endnu engang blev hverken jeg – eller publikum – skuffet” – Artist in the Spotlight

https://www.mirjaklippel.com

https://www.facebook.com/mirjaklippel

Detaljer

Dato:
2. november 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Hagges Musik Pub
Vestergade 80
Tønder, 6270 Danmark
+ Google Maps
Telefon
74 72 44 49
Se Sted hjemmeside