Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lydbilleder meditationskoncert

16. november 2022 kl 17:00 - 19:00

Gratis
LYDBILLEDER
Meditations koncert og Artist talk
Spil Dansk x Ungehuset Værket
Kom og prøv kræfter med musik på en helt anden måde!
Få fingrene i mulden og prøv selv, hvordan man skaber lydbilleder og atmosfæriske lyduniverser med kunstner Sten Elten. Efter artist talk og jamsession, spiser vi sammen, inden Sten Elten spiller meditations koncert.
Program for aftenen
17:00-18:00 Artist talk
Sten Elten vil fortælle hvordan han komponerer, optager og producerer sin musik, og så vil han fortælle om musikkens betydning i hans liv. Som en del af artist talken, vil han rammesætte en jamsession, hvor du kan være med til at skabe et ambient lydunivers og blive klogere på genren.
18:00-19:00 Aftensmad
19:00-20:00 Meditations koncert
Vi dæmper lyset, lukker øjnene, og giver os hen til musikken, når Sten Elten vil spille en meditations koncert.
Sten Elten arbejder som musiker, komponist og underviser. Han er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium med Slagtøj som hovedinstrument, og er aktiv i diverse konstellationer.
Som musiker har han spillet symfonier og operaer, blandt andet med Aarhus Symfoniorkester og Esbjerg Ensemble, og så har han spille jazz med Jesper Thilo, Finn Ziegler, Four Brothers og mange flere. Som komponist har han, udover sine egne udgivelser, skrevet musik til blandt andet kortfilm og musicals.
På nuværende tidspunkt spiller han med The Islanders og Dizzimizztribute, og så har han en aktiv solokarriere, hvor han har udgivet albums som ”Reflection”, ”Themes og Light and Darkness” og sin sidst nye Rav Vast Music.

Detaljer

Dato:
16. november 2022
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis

Sted

Ungehuset Værket