Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert – Retro-rock

31. oktober 2018 kl 20:00 - 22:00

kr.80

Songwriters Circle præsenterer retro rock med kant og karakter – når Anja Kickbusch spiller koncert med sit band på Dexter.

Billetsalg i døren.

Safe er titlen på Anja Kickbuschs seneste udspil – en EP, der fortsætter i det støvede, teatralske rockhjørne hvor hendes debutalbum Don’t Pretend slap. På Safe er det overordnede tema dynamik og relationer mellem mennesker i en verden, hvor alledybest set er alene – og derfor må søge trygheden i sig selv – for at føle sig Safe …

Anja Kickbusch har skabt et musikalsk univers, der konstant veksler mellem udadvendt dramatik og indadvendt sårbarhed. Følelserne får lov at sidde helt uden på tøjet, og med et energisk udtryk bliver melankoli dyrket i et støvet retro rock lydbillede, hvor twangede guitarer og 60’er orgel får masser af plads imellem Anjas udtryksfulde vokal.

Fra debutalbummet Don’t Pretend havde de to singler -So Little Do I Know About Life og My Own Lie – radio-airplay og pladen høstede fine anmeldelser, hvor Anja Kickbusch blev sammenlignet med det tidlige Savage Rose og Swan Lee. Musikken blev endvidere beskrevet som noget, der kunne komme fra en James Bond film.

Netop det filmiske udtryk er noget Anja Kickbusch dyrker i stor stil; der er der netop plads til både den rå vildskab og den følsomme eftertænksomhed, som er så vigtig forAnja at udtrykke igennem sin sangskrivning.

Siden debutpladen har Anja Kickbusch spillet turnéer i Tyskland, mens hun herhjemme har været at finde på den danske undergrundscene i flere år.

Anja Kickbuschs band Anja Kickbuschs band består af en gruppe habile musikere: Morten Christian Hax-holm Jensen – bas, Thomas Topp-Duus – trommer, Lasse Bo Nielsen – keys og Steffen Nordenstam – guitar.

Detaljer

Dato:
31. oktober 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.80
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Songwriters Circle

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Odense Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Musikhuset Dexter
Vindegade 65
Odense, 5000 Germany
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside