Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Per Frost med Band

29. oktober 2020 kl 20:00 - 21:30

kr.150

Efter nogle yderst succesfulde festivalsæsoner med Per Chr. Frost tilbage som henholdsvis kapelmester og guitarist for GNAGS og derudover også indspilningen af et spritnyt GNAGS album – er det igen blevet tid til en turné i eget navn for én af Danmarks mest kendte og anerkendte musikere og hans forrygende band.
Med 7 soloalbums i bagagen sætter Frost og hans musikere spilleglæden i højsædet. De er garanter for sublimt samspil og fængende musikalsk mangfoldighed i krydsfeltet mellem R&B, rock, funk, singer/songwriter, reggae, blues, jazz og en lejlighedsvis afstikker til GNAGS’ repertoire.

“De sidste par år har meget stået i GNAGS’ tegn, hvor jeg har fungeret som guitarist, kapelmester og producer, men et par mindre turnéer med mit eget repertoire og band er der også blevet tid til. Senest i 2018, hvor jeg fik bekræftet, at de 9-10 år jeg har været i gang med min solo-ting, har bragt mig selv og bandet på et niveau hvor sangene, instrumentalnumrene og samspillet hver aften når nye højder. Det er til stor glæde og fornøjelse – ikke mindst fordi vi mærker en meget positiv respons og stigende interesse fra publikum og arrangører alle de steder vi har besøgt.”
Den århusianske guitarist/sanger/bassist m.m. har siden debuten i slutningen af 60’erne været aktiv som professionel musiker i et utal af sammenhænge, men allerede i 1979 udsendtes den første soloplade. Vi skal dog helt frem til 2008 før Frost for alvor tager hul på solokarrieren live.

Per Christian Frost har medvirket på over 180 danske albumudgivelser –en enestående bedrift, der samtidig betyder, at de fleste større solister i Danmark fra hans egen generation i et eller andet omfang har haft gavn af hans udtryksfulde spil som guitarist, bassist eller producer. Udover 25 år i GNAGS er han mest kendt for længerevarende engagementer med Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Anne Dorte Michelsen, Poul Krebs og Allan Olsen. I 1997 optrådte han med B.B. King ved blues-kongens besøg i Aarhus. I 2005 modtog Per Chr. Frost den prestigefyldte Ken Gudman mindepris og har qua sit medlemskab af GNAGS modtaget flere Grammyer. Derudover har han været kapelmester ved adskillige store arrangementer –bl.a. Skanderborg Festivalens 25 og 30-års jubilæum samt flere andre TV transmitterede koncerter.

Bandet: Per Chr. Frost: guitar/vokal Lars Daugaard: trommer (Savage Rose, Poul Krebs, GNAGS m.fl.) Peter Dencker: keys (TV2, Bruce Guthro m.fl.) Henrik Møller Pedersen: bas (Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen, Ida Corr m.fl.)

Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 150,- kr. / i døren 175,- kr.
Billetpris for UNGBILLET – under 22 år i forsalg 100,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Detaljer

Dato:
29. oktober 2020
Tidspunkt:
20:00 - 21:30
Pris:
kr.150
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Pavillonen
Telefon
86321633
E-mail
kontor@pavillonen.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
Grenaa, 8500
+ Google Maps
Telefon
86321633
Se Sted hjemmeside