Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert i Tybjerghus

2. november 2021 kl 19:00 - 22:00

Der er lagt op til en hyggelig aften når der blændes op for en dejlig koncert med

troubadour og solosangskriver

             Mads Westfall

Koncerten afholdes som et led i Spil Dansk ugen

Med venlig støtte fra Næstved Kommune

 

Mads Westfall har som solosangskriver været vidt omkring, siden han udgav sit første album i 2009.

Fra P3-succesen med den rockede “Forstadspoeten”, via den Tue West-producerede opfølger med P4-klassikere som “Klassefesten” og “Grå”,  over visesuccesen på P5 med det selvspillede album “Spor”, og “Alle de dage”, som blev produceret af Jan Rørdam under medvirken af nogle af landets bedste studiemusikere, omkring “Den tid der er gået” med efterfølgeren til Søren Kragh-Jacobsens historie om Mona og Jesper Ravn i “Kender du dejavu?”, og til det seneste udspil “Westfalls Viser”, med en blanding af egne sange og fortolkninger af danske og nordiske klassikere.

Senest har han under corona-nedlukningen gjort sig bemærket med facebook-projektet DER MÅ VÆRE EN KANT, hvor han en gang om ugen har sendt live, når han spillede en nyskrevet sang med kant for første gang. De bedste af de 24 sange, der kom ud af det, har allerede fundet vej til hans live-repertoire, og måske kommer de til at udgøre kernen i en kommende udgivelse.

Hele vejen igennem har han holdt fast i en kerne af stærke historier, sproglig elegance og filosofisk dybde, og formidlet det hele via smukke og varierede melodier. Og først og fremmest har han gjort sig bemærket som en fremragende sanger, guitarist og entertainer, der live foran publikum kan skabe et intenst nærvær, krydret med begavet humor og fællesskabsfølelse.

O B S    –     O B S    –    O B S 

Dørene åbnes en halv time før koncerten hvor der serveres en velkomstdrink samt lidt til maven i form af let Hors d’oeuvre (pindemadder).   Så kom i god tid.

I baren kan der købes øl, vin, vand og snacks.

Billetpris pakke kr. 75,- som dækker koncert  –  velkomstdrink og forplejning

 

Billetbestilling og forudbetaling nødvendig.

Dette gøres ved at sende mail til: event.tybjerghus@gmail.com med navn og antal billetter der ønskes og samtidig overføre beløbet via Mobile Pay  23533 eller foreningens konto: Merkur Bank reg.- og kontonr. 8401 – 1139502

HUSK  OGSÅ AT ANFØRE NAVN  VED BETALING

Detaljer

Dato:
2. november 2021
Tidspunkt:
19:00 - 22:00

Sted

Tybjerghus
Smedebakken 32, Tybjerglille Bakker
Herlufmagle, 4160
+ Google Maps
Telefon
27572113
Se Sted hjemmeside