Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

København synger

31. oktober 2019 kl 10:00

Gratis

Kære alle sangglade lærere, pædagoger og børn

Københavns Musiklærerforening vil gerne invitere jer alle til at komme og fejre Spil Dansk fællessang på Rådhuspladsen torsdag d 31. oktober kl 10 for 0.-5. klasse.

Ligesom de sidste år har vi hyret 5 musikere fra bl.a DRs Big Band og Bjarne List Nissen til at lave ca. 50 minutters koncert fuld af fællessang og bevægelse, så I kan holde varmen. Der vil være masser af disco, hiphop og afrikansk dans. Gode idéer til de 45 minutters daglige bevægelse på skolen.

I kan godt glæde jer til sanglisten: Midt om natten, Danse i måneskin, Skovsangen, Flower power tøj, Så’n er det og Nu vågner Savannen som I kender fra Skolernes Sangdag. Og selvfølgelig en masse svedig hiphop. Musikerne trykker den af sammen med børnene. Man kan møde op og danse og lege med eller øve sig til fingerspidserne hjemmefra. Kom med en klasse, en årgang eller en hel skole.

Skriv en mail til musikerbjarne@gmail.com Skriv gerne hvor mange I kommer, hvilken skole/institution I kommer fra og klassetrin. Så får I forberedelsesmateriale til koncerten med alt, hvad I behøver. Vi løfter og synger i flok på pladsen. Tag endelig mellemtrinsbørn med. De kan trække sangen for de mindste.

Vi håber på at nå 100 klasser. Så hjælp og del gerne nyheden med alle I kender, kollegaer, lærere, pædagoger, studerende, musikpædagoger, og ikke mindst sangglade voksne og børn. Det kunne være så stort at fylde hele pladsen. HUSK METROEN KØRER DIREKTE TIL PLADSEN!!

Så del eller inviter gerne direkte i begivenheden

Vi glæder os til at se jer
Københavns Musiklærerforening og Bjarne List Nissen

Projektet er støttet af Koda Kultur og Spil Dansk.

Detaljer

Dato:
31. oktober 2019
Tidspunkt:
10:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Københavns Musiklærerforening
Telefon
26251564
E-mail
kbhmusik@gmail.com

Sted

Rådhuspladsen København
Rådhuspladsen
København, 1599 Danmark
+ Google Maps