Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Keminova Cowboys

3. november 2017 kl 20:00 - 23:00

kr.130

Kan man lave en plade på en weekend? Sådan spurgte Telestjernen sine musikalske kollegaer Sonja Hald, Ulvetimen, Hverdagens Helte og Laura Mo i slutningen af 2016. Svaret er ja, det kan man godt!

”Jeg havde lyst til at se om vi ikke kunne lave noget sammen, alle sammen. Jeg oplevede, at vi havde en form for musikalsk slægtsskab, og så var vi jo alle sammen fra Jylland,” udtaler Rasmus Mørup, manden bag kunstnernavnet Telestjernen.

Netop det at lave noget sammen var et ønske, som alle deltagerne delte, og den 17. marts 2017 stod stjernerne helt rigtigt og det lykkedes alle involverede at mødes på ”Flyfabrikken” i Fly, da der var kommet nogenlunde styr på både ekskoner, ældre biler, snottede unger og diverse former for musikalsk gear. Rasmus Mørup havde mulighed for at lægge lokaler til projektet, så alle deltagere havde et sted både at indspille og sove i løbet af den intense weekend.

”Vi var godt klar over, at det var et temmelig ambitiøst projekt at lave en hel plade på én weekend, så vi gik da også til projektet med en god portion sund jysk skepsis, men prøves, det skulle det,” forklarer Søren Zahle fra Hverdagens Helte.

Kreativiteten og ikke mindst spontaniteten var i højsædet hele weekenden, hvilket betød, at der lige pludselig var en guitarist fra Sonja Hald, som spillede med på et nyt nummer fra Ulvetimen eller en trommeslager fra Hverdagens Helte, som sang kor på et nyt Laura Mo-nummer.

Laura Mo fortæller, ”Man kunne bare spørge ud i rummet, om der var nogen, som havde lyst til at synge kor på det her nummer, jeg havde med? Nummeret handler om en manager, som er et røvhul – og så bød folk bare ind.”

I forbindelse med projekter af denne art kan det ofte være en udfordring at finde en form for rød tråd i de forskellige bidrag, men alle artisters fælles kærlighed til den skæve folk/americana har givet pladen et meget tydeligt præg af jysk country med danske tekster.

Pladen udkommer den 3. november 2017 på både vinyl, cd og streaming, og der planlægges i den forbindelse også en stort anlagt releasekoncert på Atlas, hvor samtlige artister deltager, hvis ekskoner, ældre biler, snottede unger og diverse former for musikalsk gear tillader det.

Musikkollektivet “Keminova Cowboys” består af følgende bands:
Telestjernen, Hverdagens Helte, Sonja Hald, Laura Mo og Ulvetimen.

Detaljer

Dato:
3. november 2017
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
kr.130

Sted

Atlas
Vester Allé 15
Aarhus, 8000C Danmark
+ Google Maps
Phone
87309797
Se Sted hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt