Indlæser Arrangementer

« All Arrangementer

Tilbage til kalenderen
  • Denne arrangement er allerede afholdt.

Karl William

4. november 2017 kl 20:00 - 23:30

Beskrivelse

For et øjeblik siden var Karl William en rodløs teenager i en Aarhus-forstad. Så begyndte han at synge. Nu, et øjeblik senere, er han en anmelderrost og prisvindende sanger og sangskriver i dansk musiks midte med den storhittende single “Blind Igen’” som lige nu er i toprotation på de danske radiostationer.

Singlen kommer fra Karl Williams 4 numre lange ep Livet, der udkom i 2016. Her træder han nye veje ved at blandt andet at samarbejde med produceren Andreas Sommer (Marie Key, Mads Langer m.fl.). På denne EP findes også nummeret “Alt er Fint”, som blev udvalgt til P3’s Uundgåelige.

At sangene er samlet på det korte ep-format skyldes, at Karl William konstant er søgende, skabende og involverende. Hellere end at holde materialet tilbage, vil han dele, hvor han står som musiker og menneske.

I oktober blev det annonceret, at Karl William optræder ved årets P3 Guld prisuddeling i DR Koncerthuset. Samtidig blev det offentligt, at den 21-årige musiker er nomineret til hovedprisen P3 Prisen, der overrækkes sammen med en check på 100.000 kr. Dette blot et år efter, at Karl William vandt P3 Talentet ved samme arrangement.

Også live er Karl William populær. Arrangørerne til efterårets koncerter melder om få billetter i både Aarhus og København. Og hans optrædener får rosende ord med på vejen fra publikum og anmelderne – som til SPOT Festival, hvor han fyldte Musikhusets Store Sal:

”For hold fast, hvor kan drengen synge. Den ene nye, smukke ballade efter den anden får vi præsenteret i aften. Den store sal i Musikhuset er næsten fyldt op – han er et af aftenens hovednavne på Spot” (Gaffa)

Del dit arrangement:

Facebooktwittermail

Detaljer

Dato:
4. november 2017
Tidspunkt:
20:00 - 23:30
Pris:
225kr.

Sted

VEGA
Enghavevej 40 1674, København V+ Google Map

Adgang

Offentligt