Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JONAH BLACKSMITH

31. oktober 2019 kl 20:00 - 23:00

kr.300

Gimle og Roskilde Kongrescenter præsenterer: Jonah Blacksmith.

Til efteråret drager Jonah Blacksmith igen på turne. Denne gang vil Roskilde Kongrescenter danne en stemningsfuld ramme for en siddende koncert. Bandet glæder sig til at spille ny musik, og ikke mindst glæder de sig til at kunne medbringe et spritnyt album på touren. Bandet er allerede nu i fuld gang med indspilningerne. Første single kommer ud i foråret.

Jonah Blacksmith har for længst statueret et bæredygtigt og bundsolidt eksempel på, hvordan live-koncerter på et højt kunstnerisk og musikalsk niveau går hånd i hånd med et stødt voksende, loyalt og begejstret publikum. Bandet evner på dragende vis at være himmelstræbende jordnære, når de hudløst ærligt afsøger klassiske livstemaer, der ofte kredser om det nære, kærligheden og frygten for at miste den. Glæden for livet og glæden ved at spille musik sammen udgør hele fundamentet for det syv mand stærke ensemble. Og denne glæde er slet og ret til for at blive delt med andre.

Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Og disse mennesker er, ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup, fætteren Lasse Alstrup, samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Koncerten er en del af Spil Dansk Ugen.

Detaljer

Dato:
31. oktober 2019
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
kr.300
Begivenhed Kategori:

Arrangører

Gimle
Roskilde Kongres

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Roskilde Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Roskilde Kongrescenter
Møllehusvej 15
Roskilde, 4000
+ Google Maps