Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jazz på Flensborg med Caroline Bugala/Alice Carreri kvartet

28. oktober 2021 kl 20:00 - 22:00

kr.15 – kr.22

Fransk jazzviolinist besøger Flensborghus.

Violinisten Caroline Bugala, sangerinden Alice Carreri, organisten Kjeld Lauritsen og trommeslageren Esben Laub har alle mødt hinanden i forskellige sammenhænge på jazzklubben La Fontaine. Det er der blevet en særdeles spændende jazzkvartet ud af:

Franske Caroline Bugala har en klassisk uddannelse på violin, men samtidig er hun rodfæstet i en stor kærlighed til den særlige franske sigøjnerjazztradition. Hendes eminente teknik giver afsæt i enestående fortolkninger af jazzen med inspiration fra blues, latinamerikansk musik og tango.

Alice Carreri, med franske / italienske aner, er en dansk sangerinde med en flot stemme, der ofte bevæger sig inden for amerikansk jazz og pop. Hun har også fortolket bl.a. franske sange og viser.

Kjeld Lauritsen er den danske veteran inden for dansk orgeljazz med sit store Hammond B-3 orgel, roterende Lesliehøjttalere og fodpedaler. Hans fremragende bluesinspirerede spil kan høres på en række plader i eget navn.

Bag gryderne sidder Lauritsens mangeårige musikalske ledsager, Esben Laub von Lilienskjold, der får musikken til at swinge på allerbedste vis.

Koncerten vil forme sig som et overflødighedshorn af følsomme og medrivende øjeblikke. Musik fra både den europæiske og amerikanske jazztradition og med afstikkere til den rige latinamerikanske musik.

En koncert, man vil huske i lang tid!

Alice Carreri – vokal

Caroline Bugala – violin

Kjeld Lauritsen – hammond

Espen Laub von Lillienskjold – trommer

Billetter: ssf-billetten.de, +49 461 14408 125, SSFs sekretariater, Aktivitetshuset, sh:z Ticketcenter, Nikolaistr. 7 FL, Reisebüro Peelwatt, Marie-Curie-Ring 39 FL og ved indgangen

Detaljer

Dato:
28. oktober 2021
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.15 – kr.22
Begivenhed Kategori:

Sted

Flensborghus
Norderstraße 76
Flensborg, 24939 Danmark
+ Google Maps
Telefon
+49 461 14408-0
Se Sted hjemmeside