Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jam-Night

28. oktober 2019 kl 17:30 - 22:00

Gratis

Vi åbner atter dørene til Jam Night på Richter! Jam er for alle, der kan lide at spille musik og gerne vil prøve at møde andre på scenen. Om du er nybegynder eller øvet, om du vil spille eget materiale eller vil sidde med på andres, så er Jam Night noget, vi skaber sammen! På scenen skal der trylles i forskellige og spændende konstellationer, og det er muligt at spille selv, med eget band eller med aftenens husorkester og andre deltagere – kun fantasien sætter grænser.

Tema

Aftenens tema er selvfølgelig Spil Dansk! Den danske sangskat udforskes – hvad end det er dansksproget eller danskproduceret, så kan der jammes over de store klassikere eller de nyeste skud fra den danske musikscene.

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen på Richter, som præsenteres i samarbejde med Telefonfabrikken, Gladsaxe Musik- og Billedskole, Gladsaxe Bibliotekerne og UniG.

Praktisk information

Dato: 28. oktober

Tider: Dørene åbner kl. 17.30 // Show kl. 18.00-21.00

Fra 14 år og opad – alle er velkomne

Der vil være guitar- og basforstærkere, trommer, keyboards og mikrofoner til rådighed på scenen. Medbring selv dit instrument, f.eks. guitar, saxofon, laptop/Ipad med beat, mundharpe osv. Tag også gerne akkordark med, så det bliver lettere for andre at spille med på lige præcis din yndlingssang

Alle optrædende får en øl/vand i baren (ingen udskænkning af alkohol til unge under 18 år)

Detaljer

Dato:
28. oktober 2019
Tidspunkt:
17:30 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Richter
Phone
23 39 86 14
Email
info@richter-gladsaxe.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Gladsaxe Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Richter
Søborg, Gladsaxe Danmark + Google Maps