Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

In The Name of Hip Hop Part 3

3. november 2018 kl 15:00 - 4. november 2018 kl 2:00

kr.50

Det er blevet tid til det tredje og sidste event af “In The Name Of Hip Hop” for i år, som arrangeres af Cafe von Hatten og Know The Ledge.
Denne aften bliver en rendyrket hip hop fest, hvor vi kan præsentere disse kunstnere :
Trepac
Parlør
Caicedo

Trepac:
Trepac har efterhånden opbygget et imponerende hip hop generalieblad, hvor han i snart et årti har markeret sig med en række udgivelser – både som solist og i grupperne Binær, M-Cnatet og Torden & Lynild. Tidligere i år udgav han albummet ’Ronkedor’ i samarbejde med produceren Xeren, som også har produceret ’Kamæleon’, der udkom den 19. oktober.
Trepac har et flow som få og en energi, der gør, at han altid leverer et show, der går langt udover scenekanten. Der bydes på tankevækkende, personlige fortællinger, hvor lyrik og levering går op i en højere enhed, som sjældent er hørt i dansk rap. Trepac er en del af Echo Out, og med sig på Hatten har han produceren Xeren, som har produceret Pac’s seneste udgivelser. Xeren er kendt for sin gennemtrængende Boom Bap lyd, som mange Echo Out rappere nyder at ligge deres flow over. Blandt andet Psoriakriz fra Rapublik1, som også kommer til Randers og sørger for at vi får en uforglemmelig aften.

Parlør:
De to rappere Pelle og Peter Pagh har arbejdet sammen i flere år, og i 2016 slog de sig så sammen og udgav Parlør EP’en. På den kan man høre 6 stærke hip hop tracks i go old school stil med ørehængende hooks. Blandt andet det super sprøde og meget autentiske nummer Halvfemserrap hvor de har en topfed featuring fra Klaskefar, der dropper et mega svedigt vers. Peter Pagh og Pelle er ikke bange for at eksperimentere med deres tekster og beats, og deres tilgang til musikken er atypisk i forhold til hvad man oftest oplever i dansk Hip Hop. På den måde har de skabt deres egen unikke sammensætning, med Peter Paghs soul/blues inspirerede stemmeføring og old school flow, og Pelle’s knivskarpe levering af sine intelligente tekster. Ud over de to rappere har gruppen en af de bedste og mest legendariske DJ’s med på holdet, det er DJ Jett, som også er kendt fra Organiseret Riminalitet – 10 års Dopeness. DJ Jett har bla lagt sine eminente cuts på flere Helt Sikkert udgivelser og så har han leveret scratch til kunstnere som : Machacha, Joe True, Sphaeren og mange flere.

Caicedo:
Rapperen Caicedo er det lokale indslag på denne aften. Han har efterhånden flere udgivelser bag sig, i form af flere album, singler, ep’er og musikvideoer. Han har optrådt med sit materiale rundt omkring i landet, og der er altid garanti for et Hip Hop brag når Caicedo rammer scenen. Tjek blandt andet videoen til tracket Berømt eller Berygtet :
https://youtu.be/vaj4K48ZZjs

Entre: 50/30 med studiekort
Dørene til koncerten slår op kl. 20.00.
Før dette vil der være plademarkede fra kl. 15.00 af.

Detaljer

Start:
3. november 2018 kl 15:00
Slut:
4. november 2018 kl 2:00
Pris:
kr.50
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Café von Hatten
Telefon
86433318
E-mail
vonhattenbooking@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Café von Hatten
Von Hattenstræde 7
Randers C., 8900
+ Google Maps
Telefon
86433318
Se Sted hjemmeside