Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvordan skriver man et hit?

2. november 2018 kl 20:00 - 21:00

Gratis

Marcus Winther-John er én af Danmarks mest produktive sangskrivere og har skrevet til alle fra Christopher, Mads Langer, Ankerstjerne til Peter Belli og fra Barbara Moleko til Sanne Salomonsen og Sys Bjerre.

Engelskfødte Marcus, brød igennem i 90erne som sanger i bandet Inside The Whale (kendt for evergreenen ”Hvor er tiden der tager os”) og debuterede som sangskriver på Tim Christensens solo debut ”Secrets On Parade”.

Siden har han skrevet til en ualmindelig lang og varieret række artister herhjemme foruden X-factor vindersange, Melodi Grand Prix, film og tv.

Marcus er også aktiv internationalt og har ramt hitlisterne med artister i bl.a. Japan, Tyskland, Spanien, USA, Korea mm.

Foruden sangskrivningen udgav han i 2017 bogen ”Skriv hits & sælg dem”, og han har turneret som bandleder på Peter Bellis afskedsturné.

 

På aftenens arrangement vil Marcus Winther-John bl.a. fortælle om hans bud på, hvordan man skriver et hit. Marcus giver et sjældent indblik i livet som sangsmed og stjernernes fortrolige. Vi får historierne bag de kendte sange og hører dem i intime akustiske udgaver.

 

Detaljer

Dato:
2. november 2018
Tidspunkt:
20:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Hvalsø Kulturhus
skolevej 12
Hvalsø, 4330
+ Google Maps
Telefon
30921518
Se Sted hjemmeside