Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HUNBJØRN

30. oktober 2018 kl 19:00 - 21:00

Gratis

Ulla Pihl/HunBjørn er uddannet sanger og komponist fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2010 og fra Solistlinjen med speciale i Komposition i 2014. Hun skriver og producerer indie-pop sange under navnet HunBjørn og har netop udgivet singlen “A Flutter Of The Heart” som har fået massiv opmærksomhed fra både ind- og udland.

Da Ulla Pihl blev mor for første gang, oplevede hun at hendes lyd og musik ændrede sig. Hun satte sig for at udforske dette nye og opdagede hurtigt at moderskabet havde bragt en ny forståelse af uforbeholden kærlighed og et stærkt instinkt for at beskytte sine egne med sig. Ud af dette og fra en generel reflektion over, hvad det vil sige, at være kvinde i musikverdenen voksede HunBjørn frem.

HunBjørns tekstunivers er centreret omkring kvindelige skikkelser, eller skrevet fra en kvindes synspunkt, som begge køn kan spejle sig i. I sept. 2018 udgiver HunBjørn EP’en In Vacuo. Ulla Pihl har frem til 2015 arbejdet under navnet Lima Lima og har 3 anmelderroste albums bag sig og har haft singlen ”Be Still My Heart” i rotation på P4.

Udover at være sangskriver er Ulla Pihl også en aktiv komponist i krydsfeltet mellem klassisk/rytmisk musik. Hun har skrevet musik til teaterkoncerter, film og forskellige cross-over-ensembler.

Detaljer

Dato:
30. oktober 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Phone
55883940
Email
kulturcenteret@naestved.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Næstved Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
Kvindelige Forbilleder

Sted

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Phone
55883940
Se Sted hjemmeside