Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hjemmekoncert med Andreas Seebach – AndyOp

3. november 2017 kl 21:00 - 22:00

Mariah fra Frederiksberg har vundet en hjemmekoncert med Andreas Seebach – AndyOp i Spil Dansk Ugen, fordi hun er blevet nomineret af sin nabo, Nelly, til at være den bedste nabo, der altid hjælper de ældre med hundepasning, indkøb, frisørture m.m.

Nelly skriver følgende om Mariah:

“Endelig kom den. Siden hvorpå jeg kan skrive min søde nabo Mariah Namensen kan få den anderkendelse hun fortjener. Hun hjælper byens ældre med at passe deres hunde, når de ældre bliver for gamle. Og så kan hun jo, samtidig som en selvfølge, lige handle ind, tage hunden med på stranden i skoven hos dyrlægen eller frisøren. Skulle de ældre komme på plejehjem, ja så blir det bare til besøgshunde og nogen får indimellem lov til at bo hos hende. Alt dette gør hun af eget hjerte og betaler ovenikøbet, også det meste af egen lomme. Har sagt i over ti år, at hun burde få en medalje af kommunen. Håber hun vinder. Det er så fortjent. <3 <3 <3”

Hjemmekoncerten har kørt som en konkurrence op til Spil Dansk Ugen på Frederiksberg Kommunes Facebook-side for at finde den borger i Frederiksberg, som i den grad fortjener en hjemmekoncert i sin private stue, fordi denne har gjort noget ekstraordinært godt for andre.

Hjemmekoncerten er kommet i stand med støtte fra Spil Dansk og Frederiksberg Kommune.

Detaljer

Dato:
3. november 2017
Tidspunkt:
21:00 - 22:00

Arrangør

Spil Dansk
E-mail
info@spildansk.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Et sted på Frederiksberg
Fiktiv adresse hos en borger
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Maps