Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hit med Sangskriveren med Anders Graae

29. oktober 2020 kl 19:00 - 21:00

Gratis

Hit med sangskriveren er en chance for at komme helt tæt på en professionel sangskriver, høre hans værker og hvordan han arbejder med sangskrivningen. Der er simpelthen mulighed for at stille spørgsmål og få en dialog mellem artist og publikum, som kan hjælpe med at blive klogere på sangskrivningens kunst.

Anders Graae er professionel sangskriver og har arbejdet både på konservatoriet i Århus og undervist børn og unge i sangskrivning tidligere. Anders har et andet take på sangskrivningen, end den kommercielle branches krav om genkendelighed og hitpotentiale, hvilket er enormt inspirerende for alle, der selv arbejder med at skrive sange, hvad enten det er i det skjulte derhjemme eller offentligt.

I Vejle Kommune er der stærke kræfter som arbejder for de lokale talenter og inden for den rytmiske musik er der et godt samarbejde mellem Jelling Musikfestival, Vejle Musikskole, Ungehuset Værket og det lokale spillested Bygningen. Derfor har de fire steder fundet en række lokale unge sangskrivere som varmer op for Anders Graae.

 

Detaljer

Dato:
29. oktober 2020
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Bygningen
Telefon
75 83 86 77
E-mail
info@bygningen-vejle.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Bygningen
Ved Anlæget 14B
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Maps