Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hit med sangskriveren – Mads Westfall

31. oktober 2017 kl 18:30 - 19:30

Gratis

Mads Westfall har optrådt professionelt i over 25 år. I starten optrådte han ved siden af uddannelsen til og arbejdet som jurist i den musikalske stand-up-duo Strengedrejerne, men i 2009 sagde han sit faste job op for at blive trubadur og sangskriver på fuld tid.

Siden er det gået stærkt. Mads har udgivet 5 albums med sine egne sange. Det er blevet til masser af airplay på DR’s P4 og P5 og to 4-stjernede anmeldelser i GAFFA – og i 2015 blev han nomineret til en Danish Music Awards Folk i kategorien ”Årets sangskriver” for albummet ”Spor”.

Ved siden af solo-karrieren har han stor succes med visetrioen Halfdanskerne, der spiller for fulde huse i hele landet med deres viseshow baseret på fortolkninger af sange af Halfdan Rasmussen og Benny Andersen.

I sin solooptræden supplerer Mads sine egne sange med sjove og underholdende fortolkninger og fordanskninger af kendte viser og andre klassikere, der sætter fællessangen i gang. Oplev det unikke show, hvor en stærk stemme, lækkert guitarspil, begavede og morsomme tekster og topprofessionel underholdning går hånd i hånd.

Læs om arrangementet på KU.BEs hjemmeside: http://kube.frederiksberg.dk/arrangementer/spil-dansk-ugen-2017-koncert-og-samtalesalon-med-mads-westfall

Detaljer

Dato:
31. oktober 2017
Tidspunkt:
18:30 - 19:30
Pris:
Gratis

Sted

KU.BE
Dirch Passers Allé 4
Frederiksberg, 2000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Frederiksberg Kommune