Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hanne Uldal Quartet

30. oktober 2018 kl 19:30 - 21:30

kr.30 – kr.120
Hanne Uldal har en lang karriere bag sig som sangerinde med jazz som første prioritet. Allerede som ganske ung besluttede hun sig for at holde sig til den musikalske udtryksform. Det resulterede i optræden med et hav af store og små orkestre indenlands som udenlands. Og hendes veludviklede sans for skuespil og musik kulminerede i en Reumert for hendes præstation i Cabaret på det Kgl. Teater i 2015. Endvidere huskes hun for sit fremragende samarbejde med Tom Waitz. Hendes solide uddannelse og skoling sikrer hende en beherskelse af stemmens muligheder med klang, stil, rent udtryk og scenemæssig udstråling.

Saxofonisten Christina Dahl er en meget værdsat musiker i Skive Jazzklub. Også Hanne Uldal sætter høj pris på hendes spil. “Christina Dahls passionerede og sårbare udtryk er fantastisk at synge op til,” fortæller Hanne Uldal. Superlativerne står i kø, når man skal beskrive Christina Dahls spil, som især huskes fra hendes optræden som frontfigur i Sophisticated Ladies.

Pianisten og vibrafonisten Bent Clausen har slået sine folder i dansk musik gennem mange år, mens bassisten Jesper Thorn og Terkel Nørgård på trommer tilhører den yngre generation af musikalske talenter, som den danske jazzscene er så rig på. De fuldender bandets tætte samspil.

En aften med jazz af høj klasse og stærk scenisk udstråling.

Entré: Medlemmer 100 kr. Gæster 120 kr. Unge under 25 år 30 kr.

Billetter kan kun købes ved indgangen.

Detaljer

Dato:
30. oktober 2018
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr.30 – kr.120
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Skive Jazzklub
Telefon
29 71 21 87
E-mail
mikk@lite.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Skive Theater
Theaterpladsen 10
Skive, 7800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside