Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HÅB – koncert m/Stefan Forssén, John Ehde, kor & publikum

4. november 2018 kl 15:30 - 16:30

kr.50 – kr.100

Akustisk koncert: Stefan Forssén, klaver -John Ehde, cello – Mandhatten, Vor Frues Sangkor og publikum. Forssén sange og danske/keltiske/afrikanske sange kædes sammen af improvisationer ved de to musikere. Dir. Jørgen Andersen & Hanne Tofte Jespersen.

Vor Frues Sangkor fylder ti år. Jubilæet markeres med et flot akustisk projekt, HÅB. Sammen med mandskoret Mandhatten fra Kolding ønsker koret at give sangere og publikum mulighed for at opleve og musicere med to af Nordens store musikalske kapaciteter: Den legendariske korkomponist og pianist Stefan Forssén og solocellisten John Ehde, der mestrer såvel klassisk cellospil som improvisationens kunst.

Forsséns musik blander jazzklange med en lyrisk-melodisk åre og sender sangere og publikum på rejse ud i et klangunivers af særegen skønhed, til tekster som spiller ind i det valgte tema.
Mange af sangene rummer fraser, hvor publikum kan synge sammen med koret – et ideal som begge dirigenter har som ledetråd i deres arbejde med at indgyde HÅB ved udbrede glæden ved at synge sammen.

Voksne kr 100; studerende kr 50; børn & unge u/18 år gratis

Programmet rummer også en række danske sange og arrangementer af traditionel keltisk og afrikansk musik.

Tak til Roskilde Kommune, Kolding Kommune, Kai D Fonden, DMF-Roskilde, Dansk-Svensk Fond, Spil Dansk Roskilde og Roskilde Gymnasium.

Detaljer

Dato:
4. november 2018
Tidspunkt:
15:30 - 16:30
Pris:
kr.50 – kr.100
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Vor Frues Sangkor
Telefon
25797687
E-mail
hanne@musicforthemysteries.org

Sted

Roskilde Gymnasium
Domkirkepladsen
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps