Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FREDDY AND THE PHANTOMS

3. november 2017 kl 21:00 - 23:00

kr.140 – kr.190

ET AF LANDETS MEST RESPEKTEREDE BLUESROCK ACTS
Freddy And The Phantoms har i de senere år etableret sig som et landets mest respekterede bluesrock acts, kendt for deres intense livekoncerter og et musikalsk niveau i international topklasse.

Dette har bandet allerede bevist ved support gigs for The Eagles, Twisted Sister, Blackberry Smoke og på landets største scener bl.a. Vega og Smukfest. Deres seneste album Times of Division fra 2014 blev rost af flere af Europas største rockmedier og fik topkarakterer i tyske Rock Hard og norske Scream Magazine. Decline of The West er indspillet i bandets eget studie i Københavns sydhavn og i Rumble Room hos Rune René Hansen, som har også har mixet og produceret. Albummet får desuden et drys legendarisk stjernestøv fra Billy Cross ( Bob Dylan, Link Wray, CV. Jørgensen) som svinger leadguitaren på den nostalgiske NYC 1965.

Lige nu er Freddy And The Phantoms klar med deres fjerde udspil, albummet Decline Of The West, og bluesrockerne træder for alvor i karakter på et storslået, blåtonet udspil der viser en dramatisk spændvidde. Sumpet blues, hårdtslående ørkenrock og episke artrock-ballader forenes her i fantomernes tidløse nordiske melankoli. Tro mod bluesmusikkens arv står døren til mørket og dæmonerne konstant på klem, i albummets alkymistiske blanding af southern gothic, eksistentiel angst og fortællingen om et samfund i opløsning.

 

Detaljer

Dato:
3. november 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
kr.140 – kr.190

Arrangør

Tobaksgaarden
Phone
64712031
Email
post@tobaksgaarden.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt

Sted

Tobaksgaarden
Tobaksgården 7
Asssens, 5610 Danmark
+ Google Maps
Phone
64712031
Se Sted hjemmeside