Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Franske Piger

2. november 2017 kl 20:00 - 23:00

kr.120

Franske Piger er et af de mest omtalte nye bands på Danmarks musikalske landkort.

Efter store rosende ord i toneangivende medier som Soundvenue og Politiken samt et hav af koncerter sidste år, har Franske Piger fået plantet sit smukke danske lyrikunivers og den skæve og naive popmusik i folks erindringer.

I januar 2016 spillede de deres første koncert sammen med Liss på Jazzhouse i København – nu er det Roskilde Festival aktuelle band klar med deres debut EP og første Danmarkstour.

Lydbilledet er præget af synthesizers, båndstøj og en simpel, men naturlig DIY tilgang til musikproduktion. Sangene bevæger sig et sted mellem noget fængende og støjende, der tydeligt bærer præg af en umiddelbar og undersøgende tilgang til sangskrivning.

Franske Pigers første single ‘Bedringskys’ blev udgivet i slutningen af marts og sangen er en af de mest spillede på P6 Beat siden og lå også de maximale 8 uger på P3s Det Elektriske Barometer. I foråret spillede Franske Piger en totalt udsolgt koncert i København og weekenden efter måtte man lukke dørene til deres propfyldte koncert på årets Spot Festival. En koncert som Soundvenue bl.a. udråbte som en af lørdagens bedste.

Detaljer

Dato:
2. november 2017
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
kr.120

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt

Sted

Musikhuset Posten
Odense, Odense Danmark + Google Maps