Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CS NIELSEN TRIO

5. november 2021 kl 20:00 - 22:00

kr.200

CS Nielsen er sangskriver, sanger og guitarist med et omfattende koncertvirke i ind- og udland. Med tre kritikerroste og prisnominerede pladeudgivelser har han etableret sig som en unik dansk ambassadør for Americana/roots/country/folk-musikken – og ikke mindst som en historiefortæller med stor poetisk og musikalsk tæft.

CS Nielsen er født på Samsø i 1977 og har igennem sit liv og musikalske virke været tiltrukket af tilværelsens og kulturens store og små fortællinger, gåder og paradokser. Dette kommer til udtryk i et engelsksproget tekstunivers som med patos og humor forener mytologien med det dybt personlige.

Sangene beskæftiger sig med længsel og savn, ansvar og afmagt, tvivl, tro, håb og kærlighed, døden, livets landevej og andre eksistentielle temaer. Musikken er enkel og melodiøs. Inspirationen fra de gamle amerikanske folkemusiktraditioner resonerer i CS Nielsen og hans sange.

Live akkompagneres CS Nielsen af to erfarne musikere: Michael Lund (De efterladte, Olesen-Olesen, Ester Brohus m.fl.) på dobro, lapsteel, omnichord og Johnny Stage (Sort Sol, Martin Hall, Maggie Björklund m.fl.) på kor, el-guitar, el-mandolin, glockenspiel, Fender VI.

Detaljer

Dato:
5. november 2021
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.200
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tobaksgaarden
Telefon
64712031
E-mail
post@tobaksgaarden.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Tobaksgaarden
Tobaksgården 7
Assens, 5610
+ Google Maps
Telefon
64712031
Se Sted hjemmeside