Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CONNECT – Støttekoncert for voldsramte kvinder og børn

4. november 2017 kl 19:00 - 5. november 2017 kl 1:00

kr.80,00

********* CONNECT indtager KPH Volume **********

Årets støttekoncert for voldsramte kvinder og børn, CONNECT, har samlet en række spirende kunstnere i det danske musikliv til en magisk aften i den rå og autentiske hal KPH Volume.

De unikke kunstnerne, EIRENEROXY JULESPenny Police & KISS THE DIRT (solo) indtager scenen lørdag d. 4. november kl. 20, hvor I alle kan få fornøjelsen af sprøde musikalske toner, kolde øl i lange baner og et festlig arrangement for en vigtig sag.

 

//EIRENE
EIRENE er lyden af skandinavisk soul-pop anno 2017. Minimalistiske og energiske beats. Tung bas, sitrende synthflader og samples. Smukt eksekveret af forsanger Kristian Kolby’s ærlige, insisterende og nærværende vokal.
Hør mere her: https://open.spotify.com/track/0yponXv2vusm77JTYKC6Gj

 

//ROXY JULES (solo)
ROXY JULES (solo) er støvet, insisterende og beskidt, men samtidig også smukt, skrøbeligt og porøst. Sangene er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj og distortet guitar, der smyger sig legende og kontrastfyldt omkring Julie Runa’s vokal og tekster. Til CONNECT vil ROXY JULES spille et solo set, og eftersom der arbejdes på nye sange i øjeblikket, vil hun sikkert tage sådan en med.
Hør mere her: https://soundcloud.com/roxy-jules/rubies-blood

 

//Penny Police (solo)
Penny Police a.k.a. sangerinde og sangskriver Marie Fjeldsted har imponeret pressen med hendes alternative sangskriveri og hendes luftige stemme. Penny Police har været sammenlignet med kunstnere som Agnes Olsen og Emiliana Torrini, men har fundet sin egen unikke niche i hendes måde at tænke musik på. Hendes sange er simple og ærlige og giver rum til både sårbarhed og styrke. Marie Fjeldsted skriver med hjertet, fuld af integritet, og har stor potentiale for at ramme hitlisterne. Til CONNECT vil Penny Police indtage scene som solist.
Hør mere her: www.pennypolice.com

 

//KISS THE DIRT
KISS THE DIRT’s melankolske og storladne lydbillede kommer til udtryk ved bandets brug af fængende omkvæd og stærke melodier, som sammen med Kenneth Nefling’s nærværende og følsomme vokal inviterer publikum indenfor i en verden hvor undertrykte følelser tillades.
Hør mere her: https://www.youtube.com/watch?v=fAbdz98M2Bc

 

Smut ind på Billetto.dk, køb én billet eller to, tag en ven i hånden d. 4. november, og mød os i det scenografiske KPH Volume til et brag af en musikfest!

 

Koncert- og billetinfo:
CONNECT
CPH Volume, København
4. november 2017
Koncert kl. 20, døre kl. 19.00
Pris: 80 kr. + gebyr
Køb billet HER:
https://billetto.dk/e/stottekoncert-for-voldsramte-kvinder-og-born-billetter-215326

 

CONNECT arrangeres af et sejt frivillig team fra Projekt Q-Værk, som glæder sig ubeskriveligt meget til at tage imod jer !

Detaljer

Start:
4. november 2017 kl 19:00
Slut:
5. november 2017 kl 1:00
Pris:
kr.80,00

Arrangør

Projekt Q-Værk
Phone
93929003
Email
kontakt@qvaerk.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt

Sted

KPH Volume
Enghavevej 80
København SV, 2450 Danmark
+ Google Maps
Phone
88 30 01 28
Se Sted hjemmeside