Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Claes Janson & Christina von Bülow “DET REGNAR I MIN STAD” feat. Emily McEwan

4. november 2022 kl 15:30 - 17:30

kr.120

Billet: CHRISTINA von BÜLOW KVARTET | Billetkøb Jazzcup (eventim-light.com)

Oplev en exceptionel stemningsfuld eftermiddag i selskab med den folkekære svenske sanger Claes Janson – i sammenspil med en stjernekvintet bestående af fem af Danmarks fineste jazzmusikere under ledelse af saxofonisten Christina von Bülow.
Koncerten præsenterer en række nye svenske sange med tekst af den finlandssvenske digter Åke Grandell, sat i musik af Christina von Bülow, der her har taget sin berømmede melodiske og lyriske sans ind i sangskrivningens verden.
Claes Jansons dybe, varme røst og umiddelbare, naturlige og rørende fortolkninger af sangene kryber ind under huden. Han kan tilegne sig en sang, gøre den til sin egen og derefter levere den direkte til lytterens hjerte. Og vi får også besøg af den vidunderlige sangerinde Emily McEwan også fra den anden side af sundet og som også medvirker på DET REGNAR I MIN STAD.  Sangene bygger videre på en stor kærlighed til den svenske sangtradition med inspiration fra alt fra Bellman til Georg Riedel, Cornelis og Jan Johanson – og har samtidig rødder i den jazz og bossanova, som er de alsidige musikeres udgangspunkt. Og teksterne handler om alt det, der vedkommer os allermest – kærligheden, glæden, sorgen, længslen og ikke mindst naturen, der omgiver os.

Claes Janson (vokal), Christina von Bülow (alt sax, fløjte), Steen Rasmussen (piano), Pelle von Bülow (guitar), Daniel Franck (bas), Frands Rifbjerg (trommer) + Emily McEwan (vokal).

 

 

Detaljer

Dato:
4. november 2022
Tidspunkt:
15:30 - 17:30
Pris:
kr.120
Begivenhed Kategori:

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Københavns Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Jazzcup
Gothersgade 107
København, 1123 Danmark
+ Google Maps
Phone
33338740
Se Sted hjemmeside