Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bøvlingbjerg spiller dansk. Opstart ved Brugsen

28. oktober 2019 kl 16:00 - 16:30

Gratis

Hvert år er der én uge om året dedikeret til dansk musik – Spil Dansk-ugen i uge 44. Her spiller radioen dansk musik, og overalt i Danmark er der fokus på dansk musik og danske kunstnere.
Det vil vi også være med til i Bøvlingbjerg, for der er også gang i musiklivet i Vestjylland. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere ” Bøvlingbjerg spiller dansk – i hele uge 44”
Det kræver en hel by at skabe en uge med musik. Vi er gået sammen på kryds og tværs af foreningsliv, skoler, alder og interesser, så der er musikalske tilbud til alle i byen, og vi håber, I vil være med.

Vi skyder ugen i gang mandag den 28/10 med kor fra Idrætsefterskolen og fællessang ved pladsen foran Brugsen. Derfra går vi ind i en uge fuld af musik. Bøvlingbjerg får besøg af lokale kunstnere, med rødder i Bøvlingbjerg og omegn, der er draget ud i landet for at dyrke deres musik. Der vil være mulighed for selv at synge med, og mulighed for at få hørt noget nyt og anderledes musik.

Alle foreninger i Bøvlingbjerg er indbudt til at være med til at sørge for praktikken, og overskuddet fra Spil Dansk ugen i Bøvlingbjerg går til de lokale foreninger, der er med.

Vi glæder os!

Køb din billet her:
https://billetto.dk/…/spil-dansk-bovlingbjerg-tickets-386562

Detaljer

Dato:
28. oktober 2019
Tidspunkt:
16:00 - 16:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Lemvig Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Dagli’ Brugsen Bøvling
Tangsøgade
Bøvlingbjerg, 7650
+ Google Maps