Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Big Fat Snake – DEN STORE FEDE SLANGE ”HUGGER” FOR SIDSTE GANG.

27. oktober 2018 kl 20:00 - 22:00

kr.295

”Au Revoir Madame” 

DEN STORE FEDE SLANGE ”HUGGER” FOR SIDSTE GANG.

”Folkets Rock ́n Roll band”, Big Fat Snake, der i næsten 30 år har været et af Danmarks flittigst turnerende og bedst sælgende bands, drager i efteråret 2018 ud på deres sidste turne ́.
Over 1500 koncerter er det blevet til gennem tiden og med deres velkendte mix af rock ́n roll, soul og store ballader, vil de 5 medlemmer, Anders Blichfeldt, Pete Repete, Asger Steenholdt, Morten ”Jay” og Jens Fredslund, henrykke deres trofaste publikum, med hits som ”Run Run Run”, “Fight for Your Love”, “Peace Like in Heaven”, “Female Voice”, ”Sittin ́ in a Window” og ikke mindst “Bonsoir Madame”

Et forrygende liveshow og den intense stemning og tætte kontakt med publikum har altid været Big Fat Snakes varemærke. Alle sange bliver leveret med nerve og charme og Big Fat Snake spiller bedre end nogensinde.

”Selvom det er lidt vemodigt, så bliver det her en helt særlig og fantastisk turne ́” udtaler Anders Blichfeldt og Pete Repete fortsætter ” ”Vi glæder os til at gi publikum ALT hvad vi har i os en sidste gang, og sige tak for 28 fantastiske år med fuld skrald”. Vi spiller alle de største Big Fat Snake hits og klassikerene fra bl.a. ”Midnight Hour,” og ”One Night of Sin”.

Der bliver rift om billetterne til afslutningen af dette stykke Dansk Rock Historie.

”Vi ses derude”

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
27. oktober 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.295
Begivenhed Kategori:

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Syddjurs Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside