Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Anette Bounaventzen & Pojken Flensborg – Fællessang for frihed

29. oktober 2020 kl 10:00 - 11:00

‘Fællessang for Frihed’ afholdes over hele landet i anledning af ALSANG 2020, Danmarks største fællessang-initiativ, og udgivelsen af Højskolesangbogens 19. udgave, som udkommer den 12. november i år.

Anette Bounaventzen er uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, og arbejder i dag som sanglærer på konservatoriet, MGK og på musikskoler. Derudover har hun en omfattende sangerkarriere som blandt andet omfatter Den Nye Salmetrio, som netop nu er aktuel med et album med Leonard Cohen fortolkninger.

Pojken Flensborg er uddannet pianist fra det rytmiske musikkonservatorium i Århus. Pojken har 14 udgivelser – mest med egetkomponeret materiale – i eget navn samt medvirket på adskillige andre. Han har akkompagneret solister som Sanne Salomonsen, Stig Rossen, Sys Bjerre o.m.a samt været kapelmester på adskillige shows og teaterforestillinger. Med sit orkester Nordens Tone har han i de seneste fem år spillet over 200 koncerter og turneret i alle de nordiske lande samt Tyskland og Tjekkiet.

Detaljer

Dato:
29. oktober 2020
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Højboskolen
Toftevej 53
Hørning, 8362
+ Google Maps